Restaurante Brasov

Restaurant Vesuvius - Brasov

Restaurantul Vesuvius priveste arta de a gati ca pe o provocare personala pentru a aduce o revigorare bucatariei italiene internationale, combinand-o cu aromele distinctive locale si caracterul special regional.

Suntem de parere ca arta gatitului de la Vesuvius este ambitioasa, ca bucataria italiana poseda o anumita puritate, o simplitate esentiala, si credem cu tarie ca bucataria mediteraneeana aduce beneficii semnificative sanatatii dumneavoastra.

Toate aceste valori sunt reflectate in meniurile noastre, in compozitia si prezentarea fiecarui fel de mancare si in planificarea si pregatirea care sta la baza oricarui preparat culinar.

Echipa Restaurantului Vesuvius saluta curiozitatea si inovatia in gastronomie, si va invita sa savurati preparatele atat din curiozitate, cat si pentru a promova un stil de viata sanatos.

Galerie foto Restaurant Vesuvius - Brasov

Restaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius BrasovRestaurant Vesuvius Brasov

Contactati restaurantul