Restaurante Brasov

Aniversari zile de nastere si petreceri private - Ristorante Neptunus - Brasov

Odata cu venirea primaverii, toata lumea incepe sa se gandeasca la iesirile in oras cu prietenii si pentru aceasta este nevoie de o locatie unde totul sa fie perfect.

Restaurantul Neptunus din Brasov, situat pe strada Al. Ioan Cuza nr. 14, vine in intampinarea clientilor sai cu doua saloane pregatite sa primeasca oaspeti intr-o atmosfera prietenoasa si eleganta. Unul din acestea are o capacitate de 30 de locuri si se adreseaza celor ce doresc intimitate, putandu-se rezerva pentru diverse aniversari, petreceri private sau intalniri de afaceri. Aici, clientii pot dispune de muzica proprie precum si de alte facilitati care sa le transforme experienta gastronomica si sociala intr-una de neuitat.

Pentru cei ce doresc sa realizeze evenimente destinate unui numar mai mare de participanti, restaurantul Neptunus ofera pana la maximum 50 de locuri unde oaspetii vor fi primiti intr-o atmosfera familiala si vor putea gusta din cele mai bune specialitati ale bucatariei italiene.

Meniul este unul cu specific mediteranean, pestele fiind piesa de rezistenta a localului. Arta culinara este completata de o servire ireprosabila ce va va face sa reveniti ori de cate ori aveti ocazia.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE

Meniu botez la restaurant Intim din Brasov

Meniu botez - 10/03/2019

Meniu botez 195 lei/persoana

Meniu nunta Restaurant Intim varianta 245 lei/persoana

Meniu nunta - 10/03/2019

Meniu nunta 245 lei persoana

Meniu nunta 274 lei persoana Restaurant Intim Brasov

Meniu nunta - 10/03/2019

Meniu nunta 274 lei persoana