Restaurante Brasov

RESTAURANTELE DIN BRASOV DE LA A LA Z

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 200 persoane

Beraria Ciucas

Beraria Ciucas este locul unde poti sa-ti pierzi o zi intreaga pe terasa sau in gradina de vara la umbra celei mai frumoase privelisti din Brasov, dar fara sa parasesti zona pietronala a Brasovului. Pe langa berea favorita a naturii, din produse ale Tarii Fagarasului, va puteti rasfata gusturile cu retete atent pregatite, dar si cu deserturi si torturi preparate in laboratoarele proprii.

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 80 persoane

Bier Haus Pub & Restaurant

Bier Haus este singura locatie din Brasov in care gasesti 87 de tipuri de bere, meniuri variate si deserturi inedite.

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC FRANTUZESC - 42 persoane

Bistro Albert

Bistro - este la origine un concept parizian, un mic restaurant chic, ce se defineste mai ales prin felurile de mancare servite, in stil home cooking. Unii spun ca vinul rosu (in cantitati moderate) e sanatate curata. La Bistro Albert va aratam ca poate fi si un desert absolut delicios.

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 80 persoane

Bistro Casa Venus

La Bistro Casa Venus, este inca posibil sa te ridici de la masa cu o senzatie de sarbatoare, cuceriti nu doar de ceea ce a fost un pranz sau o cina, ci de o adevarata experienta. Un local care uneste intr-o imagine feerica cele mai inovatoare retete internationale, cu o gastronomie rafinata, interpretata cu o creativitate tot timpul noua.

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 50 persoane

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasului Brasov.
Mancare buna, bauturi fine, galerie de arta, muzica live, teatru - suficiente motive pentru a veni in Piata Enescu 11bis.