Restaurante Brasov

RESTAURANTE CU SPECIFIC ITALIAN

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC ITALIAN - 100 persoane

Restaurant Gott

Restaurant Gott va ofera un meniu diversificat cu specific italian, avand ca specialitate pestele si fructele de mare , o selectie impresionanta de bauturi cu peste 120 de marci de whisky.

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC ITALIAN - 240 persoane

Restaurant Prato

Restaurantul Prato cu specific mediteranean, este situat in centrul vechi al Brasovului, pe str. Michael Weiss nr.11, dispune de 240 locuri in sala si pe terasa de vara, fiind dotat cu aer conditionat.

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC ITALIAN - 100 persoane

Restaurant si Pizzerie Pe Colt

Va intampinam cu preparate realizate dupa retete originale italienesti, combinand si bucataria traditional romaneasca intr-o explozie de gusturi.

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC ITALIAN - 180 persoane

Restaurant Vesuvius

Suntem de parere ca arta gatitului de la Vesuvius este ambitioasa, ca bucataria italiana poseda o anumita puritate, o simplitate esentiala, si credem cu tarie ca bucataria mediteraneeana aduce beneficii semnificative sanatatii dumneavoastra.

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC ITALIAN - 38 persoane

Trattoria La Tavola Calda

Trattoria La Tavola Calda s-a nascut din dorinta de a avea Italia acasa cu tot farmecul culinar si flerul mediteranean al ei. Iar Italia asa cum am descoperit-o noi te primeste intr-o atmosfera calda ca acasa, te serveste cu bucate veritabile, nu doar care au denumirea italiana sofisticata, dar ingredientele originale italiene si o reteta autentica in spate.