Restaurante Brasov

Restaurant Prato

PREZENTARE

Preparatele noastre sunt realizate de o echipa de bucatari care pune mare suflet incepand cu alegerea ingredientelor de cea mai buna calitate provenite din surse sigure. Astfel optam pentru cele mai proaspete legume, branzeturi gustoase, o carne frageda, fructe aromate care imbinate ne ajuta sa cream si desavarsim pentru dvs salate, supe, paste facute in casa, paste integrale, pizza la cuptor cu lemne, preparate din carne si peste proaspat pe care il puteti alege chiar dvs din vitrina noastra cu peste pe gheata.

Pentru a incheia masa cu un desert, va invitam sa vi-l alegeti chiar dvs din vitrina cu torturi si prajituri facute in casa.

Astfel o zi obisnuita din bucataria PRATO, care este dotata cu aparatura profesionala de inalta tehnologie, incepe cu aprovizionarea urmata de pregatirea ingredientelor care vor fi preparate in cele mai bune conditii de curatenie si igiena pentru a va putea oferi un meniu proaspat, aspectuos, gustos si nu in ultimul rand sigur.

PRATO pune mare accent pe satisfactia clientului pe termen lung intelegand nevoile acestuia, avem respect fata de dorintele lui dand dovada de punctualitate, servicii profesionale, dedicatie totala fata de munca noastra si responsabilitate individuala.

Creativitatea, bunul gust, maiestria, prospetimea preparatelor precum si igiena desavarsita sunt ingredientele de baza ale retetei noastre de functionare.

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: 0268 47 33 67
  • Adresa: Str. Michael Weiss 11
  • Oras: Brasov
  • Website: http://www.prato.ro
  • Specific restaurant: Italian
  • Capacitate restaurant: 240

CONTACTATI RESTAURANT PRATO

Harta RESTAURANT PRATO