Restaurante Brasov

RESTAURANTE POIANA BRASOV

POIANA BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 200 persoane

Restaurant Acasa la Dracula

Una dintre cele mai elegante, confortabile si stilate locatii din statiunea Poiana Brasov, avand o nota special diferita fata de ansamblul de hoteluri si restaurante din statiune. Aceasta reprezinta o constructie cu un puternic specific local, legata de legenda lui Dracula, un punct de atractie pentru mii de turisti, unde acestia vor intra intr-o atmosfera de epoca.

POIANA BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 250 persoane

Restaurant Bavaria

Situat in cadrul Hotelului Rina Vista din Poiana Brasov, Restautant Bavaria te asteapta intr-o atmosfera primitoare, completata de privelistea minunata a Masivului Postavarul.

POIANA BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 180 persoane

Restaurant Bradul

Reamenajat in stil rustic-elegant, Hotel Bradul ofera cazarea ideala in Poiana Brasov – o atmosfera calda in care te poti destinde la gura semineului din receptie, admirand padurea de brazi sau citind o carte din biblioteca.

POIANA BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC ROMANESC - 60 persoane

Restaurant Casa Vlasin

Restaurantul Traditional Casa Vlasin din Poiana Brasov este deschis in weekend-uri pentru servirea mesei a la carte sau pentru organizarea de evenimente, botezuri, aniversari, cununii . In prelungirea restaurantului exista o terasă rustica de 40 de locuri unde va puteti bucura in acesta vara de la preparate tradiționale la pizza sau cocktailuri.

RESTAURANTE DUPA SPECIFIC


 Frantuzesc

 Indian

 International

 Italian

 Japonez

 Mediteranean

 Romanesc

 Turcesc

 Unguresc

RESTAURANTE DUPA LOCALITATE


 Bran

 Brasov

 Halchiu

 Poiana Brasov

 Rasnov

 Sacele

 Sanpetru

 Timisu de Sus


RESTAURANTE POIANA BRASOV


Daca ai ajuns in Brasov si vrei sa vezi totul dintr-o singura vizita atunci trebuie sa urci in Poiana Brasov. De sus intregul oras iti sta la picioare, privelistea meritand tot efortul. Intr-adevar, senzatia nu este aceeasi cu cea pe care ai avea-o daca te-ai plimba pe stradutele din oras, insa pentru cineva cu un program incarcat este solutia ideala de a compensa pentru obiectivele turistice ratate.

Odata ce ai ajuns sus uiti de presiunea cotidiana, de lucrurile pe care le-ai avea de rezolvat, de efortul depus pentru a urca. Singura problema ar fi nevoia de reincarcare a bateriilor, nevoie ce nu suporta amanare pana la momentul intoarcerii in oras.

Din fericire suficienti proprietari de restaurante din Poiana Brasov s-au gandit la acest aspect, asa incat oferta locurilor in care iti poti trage sufletul pentru a savura nu doar privelistea ci si un meniu variat este destul de bogata.

Pe restaurante brasov .ro la sectiunea Poiana Brasov gasesti informatii despre aceste locatii, impreuna cu imagini ale privelistilor ce descriu cel mai bine ambianta.