Restaurante Brasov

RESTAURANTE CU SPECIFIC INTERNATIONAL

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 200 persoane

Beraria Ciucas

Beraria Ciucas este locul unde poti sa-ti pierzi o zi intreaga pe terasa sau in gradina de vara la umbra celei mai frumoase privelisti din Brasov, dar fara sa parasesti zona pietronala a Brasovului. Pe langa berea favorita a naturii, din produse ale Tarii Fagarasului, va puteti rasfata gusturile cu retete atent pregatite, dar si cu deserturi si torturi preparate in laboratoarele proprii.

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 80 persoane

Bier Haus Pub & Restaurant

Bier Haus este singura locatie din Brasov in care gasesti 87 de tipuri de bere, meniuri variate si deserturi inedite.

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 80 persoane

Bistro Casa Venus

La Bistro Casa Venus, este inca posibil sa te ridici de la masa cu o senzatie de sarbatoare, cuceriti nu doar de ceea ce a fost un pranz sau o cina, ci de o adevarata experienta. Un local care uneste intr-o imagine feerica cele mai inovatoare retete internationale, cu o gastronomie rafinata, interpretata cu o creativitate tot timpul noua.

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 50 persoane

Bistro de l'Arte

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orasului Brasov.
Mancare buna, bauturi fine, galerie de arta, muzica live, teatru - suficiente motive pentru a veni in Piata Enescu 11bis.

BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 160 persoane

Complex Capitol

Hotelul Capitol pune la dispozitia dumneavoastra un numar de 183 de camera duble, un restaurant unde se pot servi feluri culinare alese din bucataria internationala si traditionala, cu o capacitate de maxim 200 de locuri.