Restaurante Brasov

Bier Haus Pub & Restaurant

PREZENTARE

Situat in centrul orasului, la doar cativa metri de renumitele Biserica Neagra si Piata Sfatului, Pub & Restaurantul Bier Haus Brasov este locatia preferata de toti cei care iubesc berea si mancarea buna.

Cu un meniu diversificat, ce include 87 de sortimente de bere, o atmosfera primitoare si seri de live music, Bier Haus Brasov este gazda perfecta la care poti apela in orice anotimp.

Ai o aniversare, o intalnire de afaceri, o prezentare ori un eveniment special ? Suntem oricand pregatiti sa iti satisfacem toate exigentele. Punem pret pe calitate, dar si pe originalitate, oferindu-le clientilor nostri exact ceea ce isi doresc. Bier Haus Brasov este mereu in topul referintelor !
Aniversari, petreceri, intalniri de afaceri, banchete, prezentari, lansari de produse si evenimente speciale marca Bier Haus Brasov!

Bier Haus Brasov este alegerea ideala pentru organizarea diverselor evenimente private si corporate. Locatia Pub & Restaurant Bier Haus are o capacitate de 85 de locuri, in care puteti petrece momente de neuitat.

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: 0733 42 20 97
  • Adresa: Str. George Baritiu nr. 8
  • Oras: Brasov
  • Specific restaurant: International
  • Capacitate restaurant: 80

CONTACTATI BIER HAUS PUB & RESTAURANT

Harta BIER HAUS PUB & RESTAURANT