Restaurante Brasov

Bistro Casa Venus

PREZENTARE

Aici, unde natura, relaxarea, bunastarea, distractia si bucataria se imbina..... E necesar din cand in cand sa ne oprim, sa ne indepartam din haosul cotidian, de trafic, de stres, intr-un loc al bunului gust, cu o atmosfera primitoare si intima.

Aici, unde cuptorul rotativ pe lemne, ofera un gust aparte bucatelor alese, unde vei descoperi respect pentru ecosistem si prospetimea ingredientelor 100% naturale. Aici, la Bistro Casa Venus, este inca posibil sa te ridici de la masa cu o senzatie de sarbatoare, cuceriti nu doar de ceea ce a fost un pranz sau o cina, ci de o adevarata experienta! Un local care uneste intr-o imagine feerica cele mai inovatoare retete internationale, cu o gastronomie rafinata, interpretata cu o creativitate tot timpul noua.

Bistro Casa Venus, este locul ideal, in inima Brasovului, locul unde se naste o poveste pentru tine si copii tai, locul unde vrei sa te intorci de fiecare data.

Armonia Mini Club, va ofera distractie pentru cei mici, iar noi va oferim un cocktail de placere culinara. Urmariti-ne pe pagina noastra de Facebook.

Casa Venus ....povestea noastra si a voastra!

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: 0728 28 98 18
  • Adresa: Str. 13 Decembrie nr. 17
  • Oras: Brasov
  • Specific restaurant: International
  • Capacitate restaurant: 80

CONTACTATI BISTRO CASA VENUS

Harta BISTRO CASA VENUS

NOUTATI SI OFERTE BISTRO CASA VENUS


Zumba Kids

ARTICOLE - 27/06/2016

Zumba Kids.

Zumba reprezinta una din cele mai originale si sanatoase optiuni de petrecere a timpului liber, pentru toti copiii. Fie ca este timid sau foarte energic, mancacios sau sclifosit, vesel sau serios, copilul va fi cucerit de efectele Zumba.