Restaurante Brasov

Meniu nemtesc in centrul vechi al Brasovului - Restaurant Am Rosenanger

Meniu nemtesc in centrul vechi al Brasovului - Restaurant Am Rosenanger

Cand ne gandim la restaurante, fara sa vrem, gandurile noastre ne poarta pe meleagurile italiene, grecesti sau chiar orientale, insa foarte putini s-ar gandi la un restaurant cu specific german. Totusi nu trebuie uitat ca si natiunea germana se mandreste cu specialitati de clasa mondiala ce satisfac poftele celor mai exigenti gurmanzi.

Restaurantul Am Rosenanger din Brasov, strada George Enescu nr. 13 vine ca o alternativa extrem de viabila pentru petrecerea timpului liber in compania prietenilor, a familiei sau a persoanei dragi. Aici puteti savura, intr-o atmosfera tipic saseasca, specialitati din Germania, Austria si Elveţia precum ciolan de porc cu varza acra gatita impreuna cu galuste din paine si sos brun dar si renumitul Beef Stroganoff.

Desi este un restaurant cu specific german, in meniu gasiti si delicatese din Tara Barsei ce imbina minunat traditia saseasca cu cea romaneasca dand nastere unui adevarat festin.

Tot aici puteti sa savurati diverse bauturi incepand cu berea si continuand cu rom, bitter, brandy, cafea, freshuri si ceaiuri.

Pentru orice turist ce doreste sa viziteze Brasovul si sa-i admire arhitectura si istoria, restaurantul Am Rosenanger din centrul vechi al orasului este alegerea perfecta acesta fiind placut ornat cu elemente ce tin de datina vechilor sasi.

Fie ca doriti sa savurati o cafea la terasa intr-o dimineata insorita, fie sa va delectati cu bunatatile bucatariei germane, restaurantul Am Rosenanger din Brasov este alegerea perfecta.

CLICK AICI pentru mai multe detalii despre Restaurant Am Rosenanger din Brasov