MENIU REVELION GENȚIANA
GUSTARE:
Frigărui cu roși cheri și mozarela
Ruladă de cașcaval afumat
Nufăr de castrevete cu cremă de brânză
Coșuleț cu salată de vinete
Duet de icre de crap și somon, pe lămâie
Tartine de somon fume
Pastramă de porc tradițională
Ruladă de șuncă praga cu spumă de hrean
Rulada tradițională afumată
Chifteluțe cu mac și susan
Măsline asortate
PEȘTE:
Medalion de somon la grătar cu broccoli și baby carotte sisos de Pătrunjel și lămâie
FRIPTURĂ:
Mușchiuleț de porc sus os vânătoresc și piept de pui
Cartofi cu rozmarin
Murături asortate
DESERT:
Tort joedep
Alune
Sărățele
PACHET BĂUTURI: open bar
Whiskey J&B, palincă vișinata, afinată, camaprii, vodcă Absolut, vinul casei alb și roșu demisec, Baileys Irish Cream, gin tonic, bere gama Ursus.
Apă plată / minerală, Cola, Fanta, Santal portocale, cafea Lavazza, 1x șampanie la 4 pers.
PRET: 200 lei/persoana