APERITIV FESTIV
Mousse de foie gras cu dulceata de smochine
Carpacio de sfecla rosie cu Gorgonzola
Racituri traditionale romanesti
Tartina cu prosciutto si rosii uscate
Ou umplut cu crema de tarhon
Chiftelute speciale cu susan
Rulou de porc cu prune uscate si nuci
Tartina de rosii cu salata de vinete
Foietaj cu carne si ciuperci
Gujon de pui cu sos picant
Rosii cherry
FANTEZIE PESCAREASCA
Salau cu sos de capere
Gujon de Tilapia
Salata de sfecla rosie
Baby carotes
SARMALUTE TRADITIONALE
Sarmalute in foi de varza
Carnaciori picanti
Bacon afumat
Ardei iute
Mamaliguta si smantana
FESTINUL NOULUI AN
Muschiulet de porc in crusta de malai
Muschi de porc in crusta de verdeturi
Rulou de pui umplut cu legume
Sos de ciuperci
Cartofi cu rozmarin
Salata de muraturi asortate
Paine de casa
DESERT
Tort cu crema de vanilie si fructe de padure
Alune si covrigei
Aranjament de fructe pe masa( banane, mandarine, mere, struguri)
OPEN BAR
Whisky "Grant's"
Whisky "J & B"
Rom Liberty
Vermut "Cinzano Bianco"
Vodka "Finlandia"
Digestiv "Salvator"
Lichior "Amaretto"
Lichior “Whisky cream”
Gin " London ”
Long drinks
Gin tonic
Campari orange
Campari soda
Cuba libre
Bauturi
Sampanie "Burg Schoneck"
Vin alb “Chardonnay & Pinot Gris" de Murfatlar
Vin roze “ Pinot Noir” de Murfatlar
Vin rosu “Cabernet Sauvignon" de Murfatlar
Bere "Tuborg"
Apa minerala
Apa plata
Pepsi
Granini
Cafea
MUZICA-FORMATIA “ELEGANT”
PROGRAM DE ANUL NOU CU ANSAMBLUL “SIPOT ARDELEAN”
PRET / PERSOANA: 300 LEI
REZERVARI LA: 0741203458 | 0756071112