Restaurante Brasov

O bucatica din Italia la Brasov - Trattoria La Tavola Calda - Brasov

O bucatica din Italia la Brasov
Brasovul a fost si este un oras cosmopolit in care turistii pot alege dintr-o pletora de restaurante care mai de care mai atractiv din punct de vedere culinar si ambiental iar La Tavola Calda nu face exceptie.

Inca de la deschidere, sfarsitul lui noiembrie 2013, Trattoria La Tavola Calda si-a propus sa aduca o bucatica din Italia pe plaiurile romanesti iar cei ce i-au trecut pragul sunt mai mult decat de acord cu acest deziderat.

Italia inseamna, pe langa peisaje minunate si locuri incarcate de istorie, si bucatarie mediteraneana unde trecatorul are ocazia de a se delecta cu preparate ce incanta sufletul si inima deopotriva. Trattoria La Tavola Calda poate fi privita ca o locatie de suflet pentru impatimitii gastronomiei italiene, un loc unde vor dori sa revina ori de cate ori au ocazia.

Aici puteti savura specialitatile italiene intr-o ambianta primitoare unde nimic nu este lasat la voia intamplarii. Rafinamentul si bunul gust italienesc sunt completate de o servire ireprosabila.

Situata pe Strada Bisericii Romane, nr. 112 (colt cu strada Sitei), Trattoria La Tavola Calda dispune de 38 de locuri in sala si 6 locuri la bar si poate fi o locatie potrivita pentru aniversari sau evenimente speciale din viata dumneavoastra sau a celor dragi. De asemenea, pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor sai, Trattoria La Tavola Calda organizeaza seri in care au loc degustari de vinuri, seri cu muzica live si seri cinema.

Toate acestea si multe altele la Trattoria La Tavola Calda!