Restaurante Brasov

Oferta de vinuri inedite - Restaurant Vino e Sapori - Brasov

Oferta de vinuri inedite

Se spune ca o masa buna este intotdeauna completata de un vin de calitate. Functionand conform acestui principiu Vino e Sapori isi propune sa aduca in atentia clientilor sai o oferta de vinuri inedite ce cu siguranta va va rasfata simturile.

Astfel, ideal pentru aperitiv este asa-numitul vin alb Canto fermo (in traducere „cant linistit”) gratie bogatiei de gust si a prospetimii de primavara pe care le aduce. El este facut cu aceiasi struguri ca si Prosecco insa nu e spumatizat ceea ce-l face excelent pentru pestele in cuptor sau pastele cu peste. Acesta poate fi al dumneavoastra pentru numai 49 ron.

Pentru ca vorbeam de Prosecco, acesta este un vin excelent ce provine din zona Valdobiadene cunoscuta pentru traditia sa in viticultura de calitate. Vinul este spumatizat prin metoda Charmat si lasat in afinament 3 luni, lucru ce-i confera un gust cu adevarat aparte. Il veti gasi la pretul de 55 ron sticla.

Vinul rosu Mormoro (tradus prin „in soapte”) este ideal pentru aperitive pe baza de branzeturi semimaturate si mezeluri sau paste in sos bogat precum si pentru carne de porc in sos sau friptura la cuptor. Vinul acesta reprezinta o adevarata poezie a gustului si savorii fiind facut din struguri Cabernet sauvignon. Deoarece este afinat in lemn timp de 4 - 6 luni va va incanta cu un gust de vanilie si tobaco si il veti gasi la pretul de 47 ron.

Lasati-va sedusi de aroma vinului de calitate ce va va completa si chiar imbogati experienta gastronomica. Vinurile restaurantului sunt produse de crama Bortolomiol ce are o traditie inca din 1760.

Rafinamentul si savoarea sunt si vor ramane atribute ale celui ce-si doreste tot ce e mai bun in viata iar Vino e Sapori aflat in Brasov, pe strada George Baritiu nr. 13 isi doreste sa faciliteze accesul intr-o lume a adevaratilor connaisseuri in arta bucatariei de calitate.

Preturile de mai sus sunt valabile pentru consumul la domiciliu, nu in restaurant.