Restaurante Brasov

Restaurant cu specific turcesc in Brasov



Din cele mai vechi timpuri Orientul a reprezentat o sursa inepuizabila de mister si fascinatie. De la Alexandru cel Mare si pana in zilele noastre oamenii au cautat sa-i dezlege tainele insa au fost nevoiti sa se recunoasca invinsi.

Astazi, gratie globalizarii, nu mai trebuie sa strabati sute sau poate chiar mii de kilometri in cautarea savorii si a rafinamentului oriental ci tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi restaurantul cu specific turcesc Sultan Mehmet deschis in Brasov pe strada Avram Iancu nr. 66.

Aici, intr-o atmosfera calda si prietenoasa, cu decoruri aduse chiar din Turcia am servit o cafea turceasca autentica.

Poporul turc este renumit pentru bogatia preparatelor culinare, iar cei ce trec pragul restaurantului se vor convinge inca o data de adevarul acestei afirmatii.

La felul principal veti avea de unde alege, restaurantul avand in meniu atat specialitati traditionale romanesti precum gratar de vita sau de pui, aripioare de pui la tava sau la gratar, cat si delicatese apartinand bucatariei turcesti regasind aici pilaf turcesc, koftea sau tantuni.

Tantuni este o mancare specifica zonei Mediteranei turcesti si consta in paine lipie si antricot de vita cu rosii tocate, ardei iute, ceapa si patrunjel.

La desert am ramas impresionati de o specialitate numita kunefe. Pentru cei carora le place baclavaua, restaurantul aduce aceasta specialitate direct din Turcia.

Speram ca v-am starnit interesul si veti face o vizita acestui restaurant unde servirea si mancarea sunt ireprosabile. Noi va dorim Pofta buna!

Pentru rezervari si informatii suplimentare sunati la: 0737 44 44 55 sau 0368 44 44 55.