Restaurante Brasov

Restaurant nou pentru iubitorii de Sushi din Brasov

Pentru cei ce n-au mai incercat bucataria japoneza va recomandam noul local denumit Sushi Master deschis in Brasov pe strada Calea Bucuresti nr. 107 in incinta Galeriilor complexului Carrefour. Atmosfera de aici este una jucausa dar si functionala imbinand astfel doua dintre valorile pentru care este recunoscuta Tara Soarelui Rasare.

Meniul pus la dispozitia clientilor este unul extrem de variat si poate parea coplesitor pentru cei ce sunt neobisnuiti cu delicatesele japoneze insa personalul este prietenos si gata sa ajute cu detalii despre ce contine fiecare preparat astfel incat sa luati decizia corecta.

Asa cum ii spune si denumirea localului, specialitatile au la baza notiunea de sushi. Noi am optat pentru doua platouri, Sunrise si Ultra, iar la desert pentru una dintre specialitatile casei, Tropicana Roll.

Sushi Master Brasov Platou SunriseIn ceea ce priveste Platoul Sunrise acesta consta in 8 rulouri ce contin: creveti, masago, avocado, somon tartar, susan si marar. Cel de-al doilea platou denumit Ultra contine 5 rulouri pe baza de somon tartar, mozzarella, avocado, aluat si pesmet panko. Ambele vin insotite cu un sos dulce acrisor (soya sos) si, pe platou, in forme pe cat de atragatoare pe atat de incitante wasabi si ghimbir. Din experienta culinara nu vor lipsi betigasele si platoul specific oriental ce va va purta cu siguranta cu gandul spre alte meleaguri.

La desert putem spune ca nu puteti da gres cu Tropicana Roll. Acesta consta din foi de orez ce sunt umplute cu crema, zahar pudra, kiwi, banane, ananas si topping declansand in gura o adevarata sarbatoare a gustului.

Sushi Master Brasov Tropicana Roll

Ceea ce ne-a impresionat, si merita mentionat, este atentia la detalii si la aspectul preparatelor acestea prezentandu-se impecabil denotand respect si grija fata de client si asteptarile sale.

In restaurant veti regasi si bauturi cu specific oriental precum Sake sau Asahi Beer dar si preparate ce se apropie de gusturile europene precum puiul teriaki si tiramisu pentru desert.

Noi am fost foarte impresionati de sushiul veritabil dar si de personalul localului si va recomandam sa le treceti pragul pentru ca o simpla vizita s-ar putea sa va transforme in adevarati impatimiti ai bucatariei japoneze, renumita in lume pentru savoare, rafinament si sanatate.

Sushi Master Brasov Platou Ultra


Nota de plata:

  • Platou Sunrise: 24,00 lei
  • Platou Ultra: 20,00 lei
  • Desert Tropicana: 9,50 lei