Restaurante Brasov

Restaurant Vlahia din Piata Sfatului

Pentru cei ce doresc sa se rasfete cu preparate romanesti, va recomandam restaurantul Vlahia situat in Brasov, Piata Sfatului nr. 5. Intr-o ambianta ce imbina perfect rusticul si modernul sunteti invitati sa va bucurati de preparate proaspete pregatite ireprosabil si servite cu promptitudine.

Din meniu am comandat la felul intai o ciorba de legume ce ne-a impresionat atat prin bogatia gustului cat si a ingredientelor. La felul al doilea am comandat o „clasica” portie de cartofi wedges cu piept de pui la gratar si o portie de piept de curcan asezonat cu sos blue cheese si sticks-uri de dovlecel dand o nota de rafinament si stil preparatului. In meniu mai gasiti si muschi de vita cu sos de piper verde sau cu ciuperci de padure si sos de trufe.

Pentru iubitorii de peste, restaurantul are pe lista de specialitati file de somon copt in crusta de ciuperci si cas afumat, pastrav in crusta de sare preparat la cuptor si servit cu mamaliga fripta si crema de usturoi sau barcuta de pastrav cu ratatouille de legume.

La capitolul deserturi, acestea se ridica la nivelul meniului principal: clatite cu specific brasovean servite cu branza si stafide, papanasi cu smantana și dulceata, prajitura casei sau ananas caramelizat servit cu inghetata.

Restaurantul dispune și de o terasa de unde puteti admira vestita Piata Sfatului.


Nota de plata:

  • Piept Curcan Blue - 26 Lei
  • Meniu ciorba de legume si piept de pui la gratar cu cartofi wedges - 32 Lei