Restaurante Brasov

Restaurante si cafenele in Coresi Shopping Resort Brasov

Restaurante si cafenele in Coresi Shopping Resort Brasov

Din 27 martie in Brasov s-a deschis unul din cele mai mari mall-uri din Transilvania Coresi Shopping Resort unde puteti gasi o diversitate de restaurante, fast-food-uri si cafenele apartinand unor branduri cunoscute atat local si cat si international.

Pentru cei ce doresc sa manance ceva repede si bun regasim fast-food-uri precum KFC, Subway, Dodo Pizza sau Pizza Hut. In functie de ce preferinte are fiecare aici puteti gasi adevarati specialisti in pui, sandvisuri sau pizza totul la preturi competitive si in conditii cu adevarat occidentale, servirea fiind prompta iar locurile la mese fiind mai mult decat suficiente.

Pentru cei ce au mai mult timp sau doresc o mai mare varietate de produse culinare Coresi Brasov va pune la dispozitie numeroase restaurante. Restaurantul Sergiana, renumit pentru specialitatile sale traditionale va invita sa mancati "ca la mama acasa".

Restaurantele Mesopotamia sau Spartan vin si ele cu o gama variata de produse ce cu siguranta vor incanta papilele gustative ale clientilor.

Daca doriti sa va bucurati de o cafea in compania prietenilor, mall Coresi Brasov va propune locatii precum: Come Back, Filicori Zecchini, Vanilla Caffe, Salbris Croissants si faimosul brand Starbucks. Oricare din ele va va oferi o cafea la superlativ intr-o ambianta prietenoasa.

Hypermarketul Auchan pune la dispoziţia celor ce doresc sa manance repede si ieftin Gastro Punct Auchan.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra suntem siguri ca va veti bucura pe deplin de experienta oferita de mall-ul brasovean situat pe vechea platforma industriala Tractorul. Este locatia unde puteti sa iesiti cu prietenii sau familia pentru shopping si distractie dar si unde puteti sa va bucurati de o mancare buna intr-o ambianta moderna si primitoare.