Restaurante Brasov

Restaurant Casa Hirscher

PREZENTARE

Bucataria restaurantului “Casa Hirscher” este o simfonie a gusturilor mediteraneene si franceze purtandu-va simturile intr-o lume a miresmelor si gusturilor rafinate din restaurantele marilor orase europene.

Meniul este elaborat si surprinde prin prezentarea moderna a preparatelor . Intr-o ambianta intima si placuta poti savura mancaruri alese: antreuri surprinzatoare, supe creme pentru toate gusturile, versatilele paste cu trufe pregatite in roata de parmezan maturat doi ani, carnuri gustoase precum Bistecca, Fiorentina, cel mai bun muschi de vita, platouri cu fructe de mare si branzino in crusta de sare.

Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac succesul unui bun management.
Cunoscatorii pot savura trabucurile dominicane Laura Chavin.

Terasa inchisa in sticla cu palmieri si flori naturale este un adevarat rasfat pentru priviri, o oaza de culoare si lumina. Atunci cand vremea este prietenoasa geamurile se deschid larg lasand la vedere farmecul incontestabil al strazilor pline de turisti din jurul locatiei. Inevitabil, atmosfera de aici este intotdeauna boema si foarte relaxata.

Partea veche a restaurantului este un adevarat monument si o lectie de istorie pentru toti clientii care ne calca pragul.

Restaurantul ” Casa Hirscher” este recomandat pentru servirea : micului dejun, a pranzului, a cinei , a cafelei de dimineata , pentru a te racori cu o limonada cu menta sau pentru a savura un pahar cu vin.

De luni pana sambata intre orele 19:30-22:15 va incantam cu muzica live pian .

Va asteptam cu drag!

 

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: 0268 41 05 33
  • Adresa: Piata Sfatului nr. 12-14
  • Oras: Brasov
  • Website: http://casahirscher.ro
  • Specific restaurant: International
  • Capacitate restaurant: 120

CONTACTATI RESTAURANT CASA HIRSCHER

Harta RESTAURANT CASA HIRSCHER