Restaurante Brasov

Restaurant Ave Lux Brasov

PREZENTARE

MENIU PETRECERE 8 MARTIE

Hotelul Ave Lux este situat la intrarea în Braşov, pe DN1, la numai 5 minute de mers cu maşina de parcul de aventuri Parc Aventura şi de grădina zoologică a oraşului. Centrul istoric al oraşului poate fi accesat cu maşina în 15 minute. Hotelul oferă un numar de 30 de spatii de cazare si restaurant a la carte.

Locatia are 3 sali- salonul de mic dejun capacitate 40 locuri, sala evenimente capacitate 60 locuri, sau restaurant a la carte capacitate 140 locuri, unde puteţi degusta preparate internaţionale şi locale.

Hotelul dispune si de o sala de conferinte cu capacitate de pana la 80 locuri, aranjament teatru, dotata cu ecran de proiectie, videoproiector, sonorizare, acces la internet wireless, lumina naturala, consumabile.

Eleganta si rafinata, locatia se poate adapta oricarui eveniment important din viata dumneavoastra: nunta, botez, conferinte, prezentari de moda, coffe break, lunch, petrecere privata, cocktail, cina de gala…

Rafinament, cadru intim, flexibilitate in alegerea dumneavoastra, atentie pentru detaliu. Nimic nu e lasat la intamplare, intrucat totul se desfasoara intr-o colaborare exemplara, cu un program prestabilit.

Meniuri întotdeauna diverse, realizate cu acurateţe de bucătari pregătiţi şi tot timpul în vogă cu tendinţele în domeniu. Pasiunea şi precizia sunt caracteristicile unui staff de profesionişti care transformă orice proiect într-un eveniment perfect.

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: 0775627767 / 0770970234
  • Adresa: Str. Calea Bucuresti nr. 7
  • Oras: Sacele
  • Specific restaurant: International
  • Capacitate restaurant: 140

CONTACTATI HOTEL RESTAURANT AVE LUX

Harta HOTEL RESTAURANT AVE LUX

NOUTATI SI OFERTE HOTEL RESTAURANT AVE LUX


Meniu 8 Martie Restaurant AveLux

ARTICOLE - 01/03/2018

Meniu 8 Martie.

Meniu 8 Martie: Gustare: Rulada din piept de pui, rulou sunca cu salata a la russe, cale din muschi file, ...