Restaurante Brasov

Lux Divina - Centru de evenimente si conferinte

PREZENTARE

Daca sunteti in cautarea unei locatii perfecte pentru orice eveniment atunci Lux Divina este ceea ce va trebuie. Numai la noi puteti avea acea nunta de neuitat dar si conferinte sau alte evenimente speciale care sa va bucure sufletul si sa ajute la ascensiunea dumneavoastra sociala si profesionala.

De asemenea, punem la dispozitia clientilor nostri un serviciu de catering gandit sa satisfaca chiar si cele mai exigente dorinte. Ne adresam atat celor in cautarea desavarsirii unui eveniment alaturi de familie, prieteni sau colaboratori cat si spatiilor de business pentru care timpul inseamna bani iar calitatea este mereu criteriul cel mai important.

Fiind situati intr-o zona linistita, la doar cinci minute de centrul orasului Brasov si de gara, Centrul Lux Divina pune la dispozitia clientilor sai si un serviciu de hostel unde puteti beneficia de camere confortabile, dotate cu toate facilitatile.

Dorim sa va oferim o experienta de care sa va amintiti cu placere si pe care sa doriti sa o retraiti ori de cate ori aveti ocazia. Calitatea si grija fata de client sunt dezideratele noastre si va asteptam in Brasov pe strada 13 Decembrie, nr. 96.

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: 0720 56 95 69
  • Adresa: Str. 13 Decembrie nr. 96
  • Oras: Brasov
  • Specific restaurant: International
  • Capacitate restaurant: 2000

CONTACTATI RESTAURANT LUX DIVINA

Harta RESTAURANT LUX DIVINA