Restaurante Brasov

Sala de Evenimente - Belfort Hotel

PREZENTARE

Meniu Petrecere Revelion 2020 Restaurant Panorama

Petrecere Revelion Brasov 2019 la Belfort Hotel Restaurant

Hotelul Belfort dispune de 3 săli de evenimente: Sala Panorama cu capacitatea de 80 de locuri recomandată pentru evenimente festive cum ar fi nunți, botezuri, petreceri sau evenimente private iar celelalte două săli, Sala Poiana cu capacitatea de 25-30 de locuri și sala Tâmpa cu capacitatea de 40 de locuri potrivite evenimentelor corporate cum ar fi conferințe, team building-uri, prezentări sau ședințe.

Sala Panorama are capacitatea de 60 locuri plus zonă de dans și poate găzdui evenimente cochete la ultimul etaj al hotelului Belfort bucurându-se de o priveliște minunată a Brașovului. Cu cât se înserează, cu atât tabloul este mai spectaculos. Fie că organizați o nuntă dichisită într-un cadru restrâns și intim, un botez sau o petrecere alături de cei dragi, vă vom fi alături cu îndrumări și sugestii astfel încât evenimentul dumneavoastră să fie unul memorabil.
De ce să alegeți Belfort Hotel? Pentru poziția sa ultracentrală la baza Tâmpei, pentru priveliștea impresionantă a orașului și atmosfera intimă oferită de designul interior al sălii Panorama.

Sunt multe alte detalii ce completează armonios fiecare petrecere în parte. Pentru stabilirea acestora vă oferim numeroase recomandări ale colaboratorilor noștri în ceea ce privește alegerea tortului și candy barului, dj sau formație, aranjamentele și decorațiunile speciale, iar lista poate continua.

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: (0754) 047 456‬ sau (0733) 692 511
  • Adresa: Str Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 4
  • Oras: Brasov
  • Website: http://www.belfort.ro
  • Specific restaurant: International
  • Capacitate restaurant: 80

CONTACTATI RESTAURANT BELFORT

Harta RESTAURANT BELFORT

NOUTATI SI OFERTE RESTAURANT BELFORT


Oferta botez Belfort Hotel

ARTICOLE - 11/06/2018

Oferta botez Belfort Hotel.

Sala Panorama are capacitatea de 60 locuri plus zonă de dans și poate găzdui evenimente cochete la ultimul etaj al hotelului Belfort bucurându-se de o priveliște minunată a Brașovului.

Oferta nunta Hotel Belfort

ARTICOLE - 12/07/2018

Oferta nunta Hotel Belfort.

De ce să alegeți Belfort Hotel? Pentru poziția sa ultracentrală la baza Tampei, pentru priveliștea impresionantă a orașului și atmosfera intimă oferită de designul interior al sălii Panorama.