Restaurante Brasov

Restaurant Bella Vista

PREZENTARE

Pentru nunți vă punem la dispoziție grădină de vară cu scaune, covor roșu și cupola pentru cununii religioase și civile în aer liber. Pentru nunți și botezuri vă ajutăm cu aranjarea sălii cu huse, sfeșnice din fier forjat, suporți pentru lumânări ba mai mult vă putem ajuta cu meniuri de nunți și botezuri personalizate după bunul dumneavoastră plac, pachete de băuturi, open bar, contacte de dj sau formatii, fotografi profesioniști, aranjamente florale, marturii, meniuri…

Vă stăm la dispoziție pentru eventuale întrebări sau verificarea perioadelor libere în care puteți organiza nunta sau botezul așa cum vi-l doriți. Pentru nunți și botezuri vă oferim cazare cu discounturi majore. Lângă restaurant, pe viitor, se va construi și un loc de joacă exterior pentru copii.

Restaurantul Bella Vista este sala de evenimente situata la parterul vilei Belvedere. Această sală are o capacitate de 200 de locuri aranjate la mese rotunde de aproximativ 10 persoane. În această sală au fost organizate peste 600 de evenimente unice, reușite, de la botezuri si nunți, la petreceri corporate, zile onomastice. Restaurantul nu este deschis pentru a la carte dar se pot lua mese organizate cu meniuri prestabilite. Meniurile noastre sunt specializate pe grătare și mâncăruri gătite tradițional de bucătari care respectă tradiția dar vă putem uimi și cu preparate cu tradiții din Italia cum ar fi pizza, paste. Lângă restaurant, pe viitor, se va construi și un loc de joacă exterior pentru copii.

Oferta nunta 2017 ! Restaurantul Bella Vista vine cu o ofertă care se poate personaliza pentru fiecare eveniment în parte dar care în esență cuprinde următoarele:
– aranjarea sălii cu huse;
– aranjarea grădinii de vară pentru cununia religioasă sau civilă în aer liber;
– se acordă o cameră gratuită la nunți și botezuri;
– se pot personaliza meniurile și pachetele de băuturi după bunul dumneavoastră plac;
– băutura alcoolică poate fi adusă de organizatori;

A doua sala de evenimente a Complexului Turistic Bella Vista se afla la ultimul nivel al Vilei Belvedere si este unică prin amplasarea acesteia și panorama de care se pot bucura invitații dumneavoastră. Aceasta are terasă pentru fumători. Sala de nunți poate găzdui evenimente de până la 180 de locuri. Structura acesteia se poate plia foarte ușor și la conferințe. Mesele din această sală sunt concepute să poate fi folosite la conferințe, se pot aranja classroom, cabaret, teatru – doar scaune, iar echipamentele, videoproiectorul, ecranul de proiecție și flipchart-ul vor întregi utilitatea acestei săli. Atmosfera din aceasta sala este una intimă, elegantă.

GALERIE FOTOGRAFII




DATE CONTACT

  • Rezervari: 0741 99 31 66
  • Adresa: Str. 7 Izvoare nr. 44
  • Oras: Sacele
  • Website: https://bellavista.ro
  • Specific restaurant: International
  • Capacitate restaurant: 150

CONTACTATI RESTAURANT BELLA VISTA

Harta RESTAURANT BELLA VISTA