Restaurante Brasov

Restaurant Cerbul Carpatin

PREZENTARE

Meniu Petrecere Revelion Restaurant Cerbul Carpatin

Restaurantul Cerbul Carpatin va intampina, intr-un decor autentic romanesc, cu preparate traditionale, vinuri alese, muzica si dansuri.

Maret si incarcat de istorie, Restaurantul Cerbul Carpatin redeschide o pagina din istoria gastronomiei romanesti. Bucataria traditionala se imbina perfect cu muzica si dansul, traditiile si datinile romanesti. Este locul ideal pentru nunti, botezuri, cununii, dar si pentru evenimente corporate si business, congrese, seminarii si conferinte.

Restaurant Cerbul Carpatin, cu o capacitate de 200 de locuri, este amplasat in Piata Sfatului, langa vechea primarie a Brasovului medieval. Casa care gazduieste restaurantul a fost construita intre 1541 si 1547 la ordinul Apolloniei Hirscher, sotia primarului Brasovului in acele vremuri. Cladirea, altadata hala comerciala ce adapostea negustorii renumitelor bresle brasovene, gazduieste la parter si in beciuri, un local cu specific romanesc.

Restaurantul gazduieste si o Crama, ce are o capacitate de 80 locuri, faimoasă pentru colecția de vinuri selectionate din toate podgoriile țării.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu meniuri diversificate si consiliere pe parcursul pregatirii evenimentului.

Exprimati-va dorintele si fiti siguri ca vom face totul pentru realizarea lor!

Grijile voastre vor deveni grijile noastre, ocupandu-ne cu responsabilitate si profesionalism de toate detaliile, astfel incat singura voastra responsabilitate va fi sa va simți bine alături rude și prieteni.

Meniuri pentru nunta incepand de la 205 lei/ persoana.

Meniuri pentru botez/ cununie incepand de la 125 lei/ persoana.

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: 0722677452; 0722677451; 0368 40 80 18
  • Adresa: Piata Sfatului nr. 12 - 14
  • Oras: Brasov
  • Website: http://www.restaurantcerbulcarpatin.ro
  • Specific restaurant: Romanesc
  • Capacitate restaurant: 180

CONTACTATI RESTAURANT CERBUL CARPATIN

Harta RESTAURANT CERBUL CARPATIN

NOUTATI SI OFERTE RESTAURANT CERBUL CARPATIN


Petrecere revelionul la Brasov, in stil romanesc la restaurant Cerbul Carpatin

ARTICOLE - 13/11/2018

Petrecere revelionul la Brasov, in stil romanesc.

Revelion Brasov 2019 la restaurant Cerbul Carpatin, in centrul Brasovului - Piata Sfatului. Invitat special Gheorghe Gheorghiu si formatia Rozmarin. Rezervari la: 0722 677 452 / 0722 677 451.