Restaurante Brasov

Restaurant Hotel Bielmann

PREZENTARE

Hotelul Bielmann este situat la 4 km de Brasov pe DN 13 si este unul din cele mai noi si dotate structuri de cazare din zona rurala fiind clasificat la 3 *** urmand ca, in viitorul apropiat, sa se reclasifice la 4****.

Localitatea Sanpetru reprezinta un important locas de cultura saseasca, arhitectura vechilor case sasesti fiind reprezentativa pentru aceasta zona , in mijlocul lor aflandu-se biserica saseasca, din centrul comunei, unde odinioara era centrul cultural administrativ si economic al comunitatii sasesti.. O alta atractie a zonei este reprezentata de dealul Lempes, cu padurea de conifere si rezervatia naturala de flori, dealtfel unica in Europa; si nu in ultimul rand Aerodromul Iosif Silimon.

Facilitati.

Hotelul Bielmann dispune de 22 de camere duble (twin si matrimoniale), cu un total de 50 de locuri de cazare. Serviciile sunt de cea mai buna calitate prin profesionalismul personalului. Camerele sunt dotate cu mini-bar, telefon, prize internet, TV cu programe prin satelit , baile dotate cu cabine de dus cu hidromasaj sau Jacuzzi.

Serviciile de alimentatie se desfasoara in Restaurantul propriu cu o capacitate de 60 de locuri, bucataria diversificata satisface toate dorintele si gusturile clientilor , deasemenea hotelul mai pune la dispozitie si o crama de 20 de locuri , foisorul din gradina cu o capacitate de 120 locuri .

Din celelalte dotari ale hotelului fac parte -2 sali de conferinta (90 locuri si 12 locuri), sala de fitness , sauna, o salina, ciubar cu jacuzzi, iar in sezonul cald turistii au acces la piscina si terenul de tenis amenajat cu gazon artificial, care se afla in gradina de vara a hotelului cu o suprafata de 8000 mp.

 

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: 0268 36 05 81
  • Adresa: S├ónpetru
  • Oras: Sanpetru
  • Specific restaurant: International
  • Capacitate restaurant: 90

CONTACTATI RESTAURANT HOTEL BIELMANN

Harta RESTAURANT HOTEL BIELMANN

NOUTATI SI OFERTE RESTAURANT HOTEL BIELMANN