Restaurant Intim

PREZENTARE

OFERTE SPECIALE 2018:
Meniu nunta: 165 lei / persoana
Meniu botez: 140 lei / persoana

RESTAURANTUL INTIM functioneaza cu circuit inchis numai pentru mese organizate in perioada sezonului. Pentru relatii, detalii si vizualizare restaurant sunati la telefon 0745 32 59 50 pentru a stabili o intalnire. Daca va hotarati pentru restaurantul Intim, se incheie un contract ferm cu beneficiarul, se achita un avans pentru care beneficiarul primeste factura si bon fiscal. In ziua evenimentului beneficiarul primeste avansul achitat anterior.

Meniul de nunta cuprinde patru feluri de mancare, tortul miresei, cafea, sampanie, piscoturi la primirea oaspetilor, bauturi alcoolice, bere, vin, apa minerala, racoritoare, fructe, mix alune covrigei.
Pretul unui meniu bucatarie incepe de la 165 lei/persoana. Mai jos va dam cateva variante din care puteti alege astfel incat sa adaptati meniul preferintelor dumneavoastra in functie de buget.
Puteti veni cu alte variante de meniu, bucatarii nostri sunt gata sa indeplineasca orice preferinta culinara.

Nu uitati ca pretul meniului il stabilim impreuna in functie de preferintele si bugetul dumneavoastra.

NUNTA DE NEUITAT pana la orele 05:00 dimineata, Intr-un cadru primitor, cu preparate traditionale, servicii ireprosabile, terasa cu flori multe.

MENIU NUNTA VARIANTA 1: 165 LEI/PERSOANA
FELUL 1. Gustare.
Muschi file afumat, cascaval natur, medallion pui pane, rulou ,sunca cu salata de cruditati, caprese turnulete cu rosii si miez de lapte, chiftelute speciale cu susan, salam crud uscat trandafir, masline, mini frigarui cu rosii cherry si branza mozzarella, castraveti nufar, decor de salata verde.

FELUL 2. Peste.
File de peste alb parizian, legume asortate, lamaie.

FELUL 3.
Sarmalute traditionale in foi de varza cu muschi file si ardei iute.

FELUL 4.
Friptura asortata la gratar, porc si pui, cartofi delicia la cuptor, salata asortata de vara, rosii, castraveti, ceapa, paine.

BAR.
Cafea naturala 75 ml, lapte cafea
Apa minerala/ plata 1 l.

MENIU BUCATARIE: 165 LEI/PERSOANA
MENIU COMPLET BAR, BUCATARIE: 240 LEI/PERSOAN, RELATII LA TELEFON: 0745325950

MENIU NUNTA VARIANTA 2: 200 lei

FELUL 1. Gustare.
Muschi file trandafir, cascaval natur, rulada porc/pui cu legume, gujon piept de pui, rulada cascaval afumat cu condimente, somon fume pe salata de cruditati, dobos florentin cu sunca, cascaval, unt, rosii coada de randunica, decor salata verde.

FELUL 2. Peste.
File de salau parizian /pane cu legume asortate si lamaie.

FELUL 3.
Sarmalute traditionale in foi de varza cu mamaliguta, smantana, ardei iute.

FELUL 4. Friptura
Muschi porc impanat, rulou pui cu cabanos cu garnitura de cartofi delicia specialitatea casei, salata de rosii cu castraveti, paine.

BAR.
Cafea naturala 75 ml, lapte cafea
Apa minerala /plata 1 litru

MENIU BUCATARIE 200 LEI + MENIU BAR 75 LEI, TOTAL MENIU: 275 LEI/PERSOANA.

BAR: pachet primire oaspeti: 20 lei/persoana, sampanie(spumant), piscoturi si tortul miresei diplomat cu fructe.

PACHET BAR: 55 lei/persoana; bauturi tari: 2 doze bere, vin crama Murfatlar, racoritoare; fructe asortate, alune.

Restaurantul intim va pune la dispozitie gratuit: arcada interioara luminoasa, 2 suporti pentru lumanari de cununie, botez, perdea de lumini la masa mirilor, suporti din sticla pentru fructele de pe mese, vaze de sticla 60 cm pentru aranjamente florale.

Chirie sala sub 50 persoane: 500 lei
Chirie sala peste 50 persoane: gratuit
Aranjat sala normal cu fete de masa albe, huse scaune rosii: 600 lei
Aranjat sala cu fete de masa: albe, crem, esarfe masa miresei, huse mari scaune: albe, crem, funde scaune din saten, cripsaten, in diverse culori: portocaliu, mar verde, somon, rosu: 800 lei.
Daca beneficiarul doreste poate sa-si aduca o firma specializata pentru aranjamentul salonului cu huse, funde, fete de masa, suporti lumanari, suporti fructe, arcada, servetele, lumanari, flori, stalpisori si altele necesare.

RELATII LA TELEFON: 0745325950

MENIU BOTEZ: 140 LEI/PERSOANA

1.GUSTARE.
Cascaval natur, muschi file afumat, medalion pui pane,salam uscat trandafir,rulou sunca cu salata de cruditati,caprese turnulete cu branzeturi,chiftelute speciale cu susan,masline,minifrigarui cu rosii cherry,branza mozzarella,castraveti nufar,decor salata verde.

2.PESTE.
File de peste alb parizian, legume asortate inabusite, lamaie.

3. FRIPTURA.
Friptura asortata la gratar porc/pui, cartofi delicia la cuptor,specialitatea casei, salata de castraveti,rosii,ceapa,paine.

4.BAR.
Cafea naturala 75 ml, lapte cafea, Apa minerala / plata 1 l

MENIU BUCATARIE: 140 LEI /PERSOANA
TOTAL MENIU: BUCATARIE + BAR: 195 LEI /PERSOANA

PACHET BAR: 55 LEI – Bauturi tari: 1 doza bere, vin crama Murfatlar, racoritoare, tort diplomat cu fructe.
Chirie sala sub 50 persoane: 400 lei.
Peste 50 persoane sala este gratuita.
Aranjat sala normal huse scaune rosii, fete masa albe: 300 lei
Aranjat sala mediu: 500 LEI.

RELATII LA TELEFON 0745 32 59 50

Va asteptam cu drag!

GALERIE FOTOGRAFII




DATE CONTACT

  • Rezervari: 0745 32 59 50
  • Adresa: Str. Fuiorului nr. 40
  • Oras: Brasov
  • Website: http://restaurant-intim-brasov.ro
  • Specific restaurant: Romanesc
  • Capacitate restaurant: 240

CONTACTATI RESTAURANT INTIM

NOUTATI SI OFERTE RESTAURANT INTIM