Restaurante Brasov

Restaurant Intim

PREZENTARE

RESTAURANTUL INTIM functioneaza cu circuit inchis numai pentru mese organizate in perioada sezonului. Pentru relatii, detalii si vizualizare restaurant sunati la telefon 0745325950 pentru a stabili o intalnire. Daca va hotarati pentru Restaurantul Intim, se incheie un contract ferm cu beneficiarul, se achita un avans pentru care beneficiarul primeste factura. In ziua evenimentului beneficiarul primeste avansul achitat anterior.

Meniul de nunta bucatarie si open bar cuprinde patru feluri de mancare, tortul miresei, cafea, lapte, capucino, ciocolata calda, sampanie/spumant, piscoturi la primirea oaspetilor, bauturi alcoolice tari, bere, vin, apa mineral/plata, racoritoare, fructe, arahide.

Pretul unui meniu bucatarie incepe de la 165 lei/persoana. Mai jos va dam cateva variante de meniu din care puteti alege astfel incat sa adaptati meniul preferintelor d-voastra in functie de buget.

Puteti veni cu alte variante de meniu, bucatarii nostri sunt gata sa indeplineasca orice preferinta culinara.

Nu uitati ca pretul meniului il stabilim impreuna in functie de preferintele si bugetul d-voastra.

NUNTA DE NEUITAT pana la orele 05 dimineata, intr-un cadru primitor, cu preparate traditionale, servicii ireprosabile, terasa cu flori multe.

 


RESTAURANTUL INTIM VA PUNE LA DISPOZITIE GRATUIT:
Arcada interioara luminoasa, 2 suporti pentru lumanari de cununie, botez, perdea de lumini la masa mirilor, vaze sticla inaltime 60 cm pentru aranjamente florale, suporti din sticla pentru fructe.

Nu se achita chirie pentru sala peste 50 persoane.

Daca beneficiarul doreste poate sa isi aduca o firma specializata pentru aranjarea salilor de nunta sau botez cu: huse, funde, fete de masa, suporti lumanari nunta, botez, suporti fructe, arcade, perdele de lumini, servetele, flori, stalpisori si altele necesare.
  
Chirie sala sub 50 persoane: 500 lei.
Aranjat sala normal cu fete de masa albe, huse scaune rosii: 600 lei.
Aranjat sala cu fete de masa albe, crem, esarfe masa miresei, huse mari scaune; albe, crem, funde in diverse culori: portocaliu, mar verde, somon, rosu: 800 lei.
 

RELATII LA TELEFON 0745325950, 0745384448
Va asteptam cu drag!

MENIU BUCATARIE VARIANTA 1 - 165 LEI/PERSOANA

Felul 1. Gustare
Rulou/cornet muschi file cu pasta branza, cascaval natur, medallion pui pane, rulou sunca cu salata de cruditati, caprese turnulete cu rosii si branzeturi, chiftelute
speciale cu susan, salam uscat trandafir, masline, mini frigarui cu rosii cherry si branzeturi, castraveti nufar, décor.

Felul 2. Peste
File peste alb parizian, legume asortate, lamaie.

Felul 3.
Sarmalute traditionale in foi de varza, muschi file, ardei iute, smantana, mamaliguta.

Felul 4. Friptura  la  gratar
Friptura asortata porc si pui la gratar, cartofi delicia specialitatea casei, salata legume de sezon multicolora, paine.

TORTUL MIRESEI

Fructe, arahide, piscoturi.


 

MENIU BUCATARIE VARIANTA 2 - 188 LEI/PERSOANA

Felul 1. Gustare      
Rulada cascaval cu sunca in mantie de seminte, rulada porc cu spanac si mozaic ou/ardei, castraveti nufar,
rulada pui cu legume mexicane, bilute colorate din branzeturi, rosii mini umplute cu pasta de branza si verdeata,
rulada pancakes cu branza ricota si sf. rosie/sirop visine, rulou/cornet din muschi file cu sos de hrean,
cosulet cu icre si lamaie, medallion/nughet pui pane, rulada cascaval cu condiment.

Felul 2. Peste
File de salau crispy cu garnitura de orez cu legume multicolore si lamaie.

Felul 3.
Sarmalute traditionale in foi de varza cu mamaliguta, smantana, ardei iute, bacon / jambon.

Felul 4.          
Muschi/cotlet porc impanat, rulou pui cu cabanos si mirodenii, cu garnitura de cartofi neoseti in ardei gras, salata de varza bicolora, paine.

TORTUL MIRESEI

Arahide, fructe, cafea, lapte, capucino, ciocolata calda, piscoturi.


 

MENIU OPEN BAR VARIANTA 1 - 80 LEI/PERSOANA


Whisky: J&B  Rare, Ballantine`s, Teacher`s, Long John

Vodka: Stalinskaya, Tazovsky
Coniac: Alexandrion, Axapolis.
Palinca
Lichior: Cherry Florio, Rose Mary, Angelo Bianco.
Cocktail: Screwdriver, Whisky Cola, Coniac Cola, Vodka Cola
Bere: Ciucas, Bergenbier, Ciuc Radler, Bergenbier 0.0% alcool
Vin: Crama Murfatlar (alb/roze)
Apa: plata/mineral, Coca-Cola/Fanta/Tymbark
Cafea naturala, lapte, Capucino/Ciocolata calda
Sampanie/Spumant la primirea oaspetilor


 

MENIU OPEN BAR VARIANTA 2 - 86 LEI/PERSOANA

Whisky: Jim Beam, J&B Rare, Label S, Ballantine s
Vodka: Smirnoff, Stalinskaya, Tazovsky
Coniac: Vinars Jidvei, Miorita, Metaxa, Alexandrion, Axapolis, Dry Gin Wembley
Palinca
Lichior: Campari, Cinzano alb/rosu, Rose Mary, Angelo Cherry, Bianco, Florio
Cocktail: Screwdriver, Gin tonic, Campari Tonic, Campari Orange, Whiskey Cola, Coniac Cola, Vodka Cola
Bere: Tuborg, Ursus, Ciucas, Bergembier, Ciuc Radler, Bergenbier 0,0% alcool
Vin: Cotnari, Crama Murfatlar alb / roze.
Apa  plata / minerala, Coca Cola, Fanta, Capy, Timbark, Spumant


 

MENIU OPEN BAR VARIANTA 3 - 69 LEI/PERSOANA

Whisky: J&B Rare, Ballantine's, Teacher's, Long John
Wodka: Stalinskaya, Tazovsky
Coniac: Alexandrion, Axapolis
Palinca
Lichior: Cherry Florio, Rose Mary, Angelo Bianco
Cockteil: Screwdriver, Whisky Cola, Coniac Cola, Vodca Cola
Bere: Ciucas, Bergenbier, Ciuc Radler, Bergenbier 0,0% alcool
Vin: Crama Murfatlar alb/roze                            
Apa plata/minerala, Coca Cola, Fanta, Timbark, Spumant


MENIU   BOTEZ  BUCATARIE + PACHET BAR - 195 LEI/PERSOANA

MENIU   BOTEZ  BUCATARIE: 140 lei/persoana        

  
1. Gustare
Cascaval natur, rulou muschi file afumat, medallion pui pane, salam uscat trandafir, rulou sunca cu salata de cruditati, caprese turnulete cu branzeturi, chiftelute speciale cu susan, masline, mini frigarui cu rosii cherry si branzeturi diverse sortimente, castraveti nufar, decor.

2. Peste
File de peste alb parizian, legume asortate, lamaie sau snitel parizian porc/pui cu salata orientala de sezon.

3. Friptura
Friptura asortata la gratar porc/pui, cartofi delicia specialitatea casei, salata de sezon, paine.

PACHET BAR: 55 lei/persoana      
Bauturi tari diverse sortimente, bere diverse sortimente, vin Crama Murfatlar, racoritoare, apa minerala/plata, arahide, cafea, lapte, cappuccino.
                    
TORTUL  BEBELUSULUI

Aranjat sala normal cu huse scaune rosii, fete de masa albe: 300 lei.
Chirie sala sub 50 persoane: 400 lei.
Peste 50 persoane sala este gratuita.

GALERIE FOTOGRAFII




DATE CONTACT

  • Rezervari: 0745 32 59 50
  • Adresa: Str. Fuiorului nr. 40
  • Oras: Brasov
  • Specific restaurant: Romanesc
  • Capacitate restaurant: 240

CONTACTATI RESTAURANT INTIM