Restaurante Brasov

Restaurant Rotmans

PREZENTARE

Restaurantul Rotmans s-a infintat in 1992. De atunci si pana azi localul a atras tot mai multi clienti deoarece reprezinta un punct de atractie prin originalitate si serviciile oferite. Situat aproape de centrul Brasovului, se distinge prin arhitectura inspirata din arta si traditia romaneasca.

Terasa Rotmans, o adevarata oaza de verdeata, este locul ideal pentru a te relaxa in susurul apei si a discuta in liniste. Atmosfera este relaxanta, ideala atat pentru (pizza) un pranz cat si pentru o cina in aer liber. Decorata in stil rustic si cu o capacitate de 120 de locuri, terasa te face sa te gandesti la urmatoarea vizita in local.

Barul cu o capacitate de 80 de locuri este ideal pentru o intalnire de afaceri, pentru o iesire cu prietenii (pizza), dar si pentru o intalnire romantica. Barul este dotat cu instalatie de aer conditionat si purificatoare de aer.
Restaurantul iti ofera posibilitatea de a organiza orice fel de intalniri, petreceri, nunti, mese festive. Cu o capacitate de 100 de locuri pentru restaurant si 200 de locuri in salonul de nunti, Rotmans te scapa de problema cautarii unui spatiu incapator (se asigura camere pentru miri) (In plus se imbraca gratuit scaunele cu Huse).

Ornat in stil rustic, restaurantul cat si salonul de nunti, este ideal pentru organizarea de evenimente de orice fel.

Invitatii de la Nunta si Mesele Festive au acces la Terasa Speciala Doua Cascade de Apa.

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: 0268 56 13 56
  • Adresa: Str. 13 Decembrie nr. 72
  • Oras: Brasov
  • Website: http://www.rotmans.ro
  • Specific restaurant: International
  • Capacitate restaurant: 200

CONTACTATI RESTAURANT ROTMANS

Harta RESTAURANT ROTMANS

NOUTATI SI OFERTE RESTAURANT ROTMANS


Meniu 8 Martie

ARTICOLE - 17/02/2017

Meniu 8 Martie.

Aperitiv: pui Shanghai, rulada de cascaval, rulada de pui