Restaurante Brasov

Restaurant Taj Mahal Brasov

PREZENTARE

Toata lumea doreste sa fie impresionata, sa incerce noi senzatii, noi gusturi, noi experiente. Acesta este si rostul calatoriilor in tari cat mai exotice. Acum nu mai este cazul sa strabateti jumatate de glob in cautarea ineditului culinar, tot ce trebuie sa faceti e sa vizitati restaurantul Taj Mahal din centrul Brasovului, strada Muresenilor nr. 3 (in gang langa BRD) unde veti fi intampinati de ambianta exotica si mancare indiana de exceptie.

Este un loc unde puteti savura atat preparate culinare exceptionale printre care preparatul declarat de catre britanici ca cel mai gustos preparat din lume, preparatul servit la curtea imparatilor moguli din Orient, desertul nelipsit la orice nunta, fie musulmana sau hindusa din India, preparatul servit in noptile cu luna plina la banchetele albe din Agra, locul unde se inalta Taj Mahalul, mausoleul iubirii, care da si numele lacasului nostru, etc. Veti afla legende, veti asculta sunetul orientului indepartat, veti fi invaluiti de mireasma de trandafiri si condimente a Indiei, veti putea degusta minunate licori cu efecte surprinzatoare venite din taramuri de povesti.

Restaurantul brasovean Taj Mahal, asemenea cladirii din orasul indian Agra, este un loc unde vei vrea sa revii mereu atat pentru mancarea unica cat si pentru atmosfera desprinsa parca din "O mie una nopti".

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: 0721 30 52 61
  • Adresa: Str. Muresenilor nr. 3 (in gang langa BRD)
  • Oras: Brasov
  • Website: http://www.tajmahalrestaurant.ro
  • Specific restaurant: Indian
  • Capacitate restaurant: 45

CONTACTATI RESTAURANT TAJ MAHAL

Harta RESTAURANT TAJ MAHAL