Restaurante Brasov

Restaurante din Brasov cu meniul de pranz incepand de la 15 lei

In zona de est a orasului, intr-unul dintre cele mai moderne si noi centre de afaceri, cladirea Brasov Business Park, veti gasi Cantina Restaurant Prato care va asteapta cu un meniu international variat, gustos si sanatos preparat de bucatari profesionisti.

Meniul zilei este doar 15 lei si poate include la felul 1 ciorbe cu specific romanesc precum ciorba de perisoare sau de salata, bors de zarzavat, sau, daca va doriti ceva mai usor, puteti servi o supa de legume. Felul 2 nu este cu nimic mai prejos in calitate si consistenta aici putand regasi retete traditionale precum pulpe de pui la tava cu piure de cartofi, tochitura munteneasca cu mamaliga sau pulpe de pui dezosate la gratar la care se adauga cartofi la cuptor cu unt si marar dar si internationale precum pieptul de pui Caprese. In fiecare meniu se regasesc salata de varza sau de rosii. Fie ca va aflati in interes de afaceri sau sunteti doar in trecere cu prietenii sau familia merita sa treceti pragul si sa rasfoiti meniul.

In centrul civic al Brasovului, veti descoperi Grand Restaurant, care va ofera pe langa un meniu sanatos, echilibrat, preturi accesibile si o servire prompta si un prilej pentru socializare si deconectare, iar ambianta va face ca toate acestea sa va reincarce bateriile. Ofera meniuri complete de pranz, incepand de la 13 lei la 18 lei (Fel I, Fel II, salata si desert) intre orele 12:00 - 15:00.

Daca va aflati in centrul vechi al Brasovului si doriti sa mancati ca la mama acasa, bucatarii restaurantului Old Center Bistro va pregatesc un meniu traditional romanesc la 17.90 lei: piept de pui in sos picant cu garnitura de orez si un desert pe masura: strudel cu mere, stafide si inghetata la 10 lei.

Tot in centrul vechi, cei pasionati de bucataria italiana au doua optiuni: Restaurant Prato si o locatie inaugurata recent in 2013 - Wine Bar Restaurant Vino e Sapori. La Restaurant Prato intre orele 12.30 si 14.30 se poate servi o masa in stil bufet suedez cu pretul de 30 ron, iar Restaurant Vino e Sapori va invita sa serviti paste facute in casa dupa o retata originala italiana cu preturi incepand de la 20 de ron.