Restaurante Brasov

Complex 3 Stejari

PREZENTARE

Meniu petrecere Revelion 2022 la Complex 3 Stejari din Brasov, Sacele.

Oferta sejur Craciun

Amplasat intr-o zona ferita de aglomeratia urbana, Restaurantul Stejarii pune la dispozitia dumneavoastra, intr-o ambianta eleganta si rafinata, 170 de locuri pentru organizarea unui eveniment deosebit din viata dumneavoastra. Maestrul bucatar va va surprinde cu cele mai delicioase preparate ale bucatariei traditionale si internationale.

Capacitate la sali de 170 locuri Sala Ballroom si Restaurantul Secular cu o capacitate de 80 locuri (interior)/60 locuri terasa in aranjament festiv (cu ring de dans interior-exterior). Salonul poate fi unit cu terasa printr-un perete mobil de sticla si astfel puteti organiza un eveniment nonconformist interior-exterior la maxim 140 locuri.Terasa exterioara este dotata cu paravane speciale anti-vant, pergola impermeabila mobila, pentru a va asigura ca si in cazul vremii nefavorabile veti putea organiza evenimentul dumneavoastra in conditii excelente.

Complexul Stejarii **** va ofera diverse variante de meniu pentru evenimentul dumneavoastra si nu percepe chirie pe sala, preturile variaza: botez de la 150 RON si nunta de la 43 EURO in functie de cerintele dumneavoastra.

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: 0268 34 00 50
  • Adresa: Str. Col. Kiss Snador nr. 102, Zona Dambu' Morii
  • Oras: Brasov
  • Website: https://www.3stejaribrasov.ro/
  • Specific restaurant: International
  • Capacitate restaurant: 170

CONTACTATI RESTAURANT 3 STEJARI

Harta RESTAURANT 3 STEJARI

NOUTATI SI OFERTE RESTAURANT 3 STEJARI


Revelion 2022 Complex Turistic 3 Stejari

ARTICOLE - 18/10/2022

Meniu Revelion Restaurant 3 Stejari 2022.

Cu inimile pline de sperata pentru un an mai bun, echipa Complexului 3 Stejari vine in intampinarea dumneavoastra cu oferta pentru trecerea dintre anii 2021-2022.

Oferta Craciun  Complex 3 Stejari

ARTICOLE - 18/10/2021

Poveste de Craciun la Complex 3 Stejari.

Deoarece ne dorim oameni dragi alaturi de noi, venim in intampinarea dumneavoastra cu oferta noastra pentru perioada sarbatorilor de Craciun.