Restaurante Brasov

Complex 3 Stejari

PREZENTARE

Amplasat intr-o zona ferita de aglomeratia urbana, Restaurantul Stejarii pune la dispozitia dumneavoastra, intr-o ambianta eleganta si rafinata, 170 de locuri pentru organizarea unui eveniment deosebit din viata dumneavoastra. Maestrul bucatar va va surprinde cu cele mai delicioase preparate ale bucatariei traditionale si internationale.

Capacitate la sali de 170 locuri Sala Ballroom si Restaurantul Secular cu o capacitate de 80 locuri (interior)/60 locuri terasa in aranjament festiv (cu ring de dans interior-exterior). Salonul poate fi unit cu terasa printr-un perete mobil de sticla si astfel puteti organiza un eveniment nonconformist interior-exterior la maxim 140 locuri.Terasa exterioara este dotata cu paravane speciale anti-vant, pergola impermeabila mobila, pentru a va asigura ca si in cazul vremii nefavorabile veti putea organiza evenimentul dumneavoastra in conditii excelente.

Complexul Stejarii **** va ofera diverse variante de meniu pentru evenimentul dumneavoastra si nu percepe chirie pe sala, preturile variaza: botez de la 150 RON si nunta de la 43 EURO in functie de cerintele dumneavoastra.

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: 0758 11 10 16
  • Adresa: Str. Col. Kiss Snador nr. 102, Zona Dambu' Morii
  • Oras: Brasov
  • Website: http://www.3stejaribrasov.ro
  • Specific restaurant: International
  • Capacitate restaurant: 170

CONTACTATI RESTAURANT 3 STEJARI

Harta RESTAURANT 3 STEJARI

NOUTATI SI OFERTE RESTAURANT 3 STEJARI


Revelion 2020 Complex Turistic 3 Stejari

ARTICOLE - 14/11/2019

Meniu Revelion Restaurant 3 Stejari 2020.

Va prezentam oferta noastra pentru noaptea de Revelion 2020 pe care echipa noasta a pregatit-o cu minutiozitate si cu mare placere pentru clientii sai care aleg sa petreaca Noaptea dintre Ani, intr-o atmosfera incendiara la Complexul 3 Stejari.

Oferta pentru petrecerea sarbatorilor de Paste la Complexul 3 Stejari

ARTICOLE - 05/03/2020

Oferta pentru petrecerea sarbatorilor de Paste la Complexul 3 Stejari.

Bucura-te de un Paste linistit in inima naturii alaturi de cei dragi la Complexul 3 Stejari. Cazare cu demipensiune 3 nopti ...