Restaurant Anturaj

PREZENTARE

Deoarece ne plac povestile cu final fericit, suntem mereu gata sa organizam evenimente memorabile pentru tine si prietenii tai! Atentia la detalii, pasiunea si experienta de peste 10 ani ne recomanda sa iti fim alaturi in cele mai importante momente din viata.

 

Fie ca este vorba despre nunta, botez, aniversare sau orice alt eveniment, echipa noastra iti sta la dispozitie pentru o sarbatoare de neuitat, lipsita de griji.

Restaurantul nostru dispune de 3 sali dotate cu sistem de ventilatie si aer conditionat, avand capacitate maxima de 225 de persoane. De asemenea, oferim consultanta pentru orice fel de eveniment si va putem recomanda cu placere colaboratori pentru aranjamente de sala si aranjamente florale, muzica si fotografi.

Cheama-ti prietenii si lasa-ne sa fim sufletul petrecerii tale!

Restaurantul dispune de doua terase amenajate pentru fumatori;
Se acorda discount:
- de 10% la nuntile organizate in perioada 01. noiembrie - 30. iunie
- de 5% la nuntile organizate in zilele de duminica in perioada 01. iulie - 30. noiembrie

Variantele de meniu publicate sunt orientative si la oricare dintre ele poate fi adaugat open bar.

Organizam cine festive cu:
- program folcloric (Taraful "Plaiuri Transilvane" si Ansamblul de dansuri "Sipot Ardelean")
- Caleidoscop muzical (muzica clasica Orchestra "Castelanii", solisti de la Filarmonica Brasov si balerini de la Teatrul de Opereta Brasov)

Pentru Revelion, rezervarea se face in baza unui avans de 125 lei/ pers., diferenta se achita pana la data de 20 decembrie 2016.

 

GALERIE FOTOGRAFII




DATE CONTACT

  • Rezervari: 0741 20 34 58
  • Adresa: Str. Lucian Blaga nr. 8A
  • Oras: Brasov
  • Website: http://www.restaurantanturaj.ro
  • Specific restaurant: International
  • Capacitate restaurant: 225

CONTACTATI RESTAURANT ANTURAJ

Harta RESTAURANT ANTURAJ

NOUTATI SI OFERTE RESTAURANT ANTURAJ


Meniu nunta 2

ARTICOLE - 19/02/2016

Meniu nunta 2.

Aperitiv: terina liptauer cu cascaval, pasta de branza si struguri 70 g, somon fume cu salata de cruditati 50 g ...

Meniu nunta

ARTICOLE - 19/02/2016

Meniu nunta.

Aperitiv: rulou din piept de pui cu legume si ciuperci 65 g, ciuperci champinion umplute cu pasta de branza si crema de unt 2 x 35 g

Meniu 8 Martie

ARTICOLE - 14/02/2017

Meniu 8 Martie.

Gustare: tartina cu mousse de ficat, gujon de pui cu susan si sos picant, tartina de rosie cu salata de vinete ...

Meniu botez 1

ARTICOLE - 01/02/2016

Meniu botez 1.

Aperitiv: cascaval pane 70 g, carnaciori picanti in foeaj 70 g, muschi file afumat 50 g ...

Meniu Revelion 2018

ARTICOLE - 19/10/2017

Meniu Revelion 2018.

Aperitiv festiv: mousse de foie gras cu dulceata de smochine, carpacio de sfecla rosie cu gorgonzola, racituri traditionale romanesti, tartina cu prosciutto si rosii uscate ...

Meniu nunta VIP

ARTICOLE - 07/11/2016

Meniu nunta VIP.

Aperitiv rece: terina liptauer cu cascaval, pasta de branza si struguri - 70g, tartina cu mousse de foie gras cu mar si dulceata de smochine - 60 g ...

Meniu botez 2

ARTICOLE - 01/02/2016

Meniu botez 2.

Aperitiv: terina liptauer cu cascaval, pasta de branza si struguri 70 g, somon fume cu salata de cruditati 50 g ...