Restaurante Brasov

Restaurant Aro Palace

PREZENTARE

SALON ALBASTRU

Salonul Albastru din cadrul Complexului Aro Palace, cu o capacitate de 60 de persoane ofera intimitatea potrivita evenimentelor dumneavoastra, aceasta fiind completata de terasa  cu vedere spre parcul central.

 

SALA MARE

Cu o capacitate de pana la 270 persoane , Sala Mare din cadrul Complexului Aro Palace, creeaza cadrul perfect oricarui eveniment de amploare mai mare, nunti, botezuri , expozitii, etc.

 

RESTAURANT BAR DE NOAPTE

Barul de noapte este un local de referinta al orasului Brasov si recunoscut ca unul dintre cele mai deosebite din tara. Modernizarile aduse in ultimii ani, dau un aspect modern si proaspat clasicului Bar de Noapte BARUL DE Noapte al ARO PALACE Brasov, pune la dispozitia clientilor sai un numar de 220 locuri , intr-o ambianta plina de rafinament , eleganta si bun gust.

 

RESTAURANT LOBBY

Lady Chef – Cornelia Ghisoi este prima Lady Chef din sud-estul Europei – o titulatura acordata de Asociatia Mondiala a Bucatarilor si Cofetarilor. Ar putea lucra in orice restaurant din lume, de la Londra la Paris si de la New York la Tokio, dar pe Cornelia Ghisoi o puteti gasi, de peste 30 de ani, in bucataria singurului hotel de cinci stele, din Brasov, Aro Palace. Pentru ca nicaieri nu-i ca acasa.


Tot in acest restaurant puteti regasi primele si unicele meniuri Bio din Brasov, plus o gama foarte variata de preparate realizate sub aceeasi semnatura  a Lady Chef – Cornelia Ghisoi.

 

GALERIE FOTOGRAFII
DATE CONTACT

  • Rezervari: 0268 47 88 00
  • Adresa: B-dul Eroilor nr. 27
  • Oras: Brasov
  • Website: http://www.aro-palace.ro
  • Specific restaurant: International
  • Capacitate restaurant: 270

CONTACTATI RESTAURANT ARO PALACE

Harta RESTAURANT ARO PALACE

NOUTATI SI OFERTE RESTAURANT ARO PALACE


Revelion Brasov 2018 la Aro Palace - pachet de 3 nopti

ARTICOLE - 06/10/2017

Oferta revelion 2018 - pachet de servicii 3 nopti.

Revelion 2018 la Restaurant Aro Palace

Revelion Brasov 2018 la Aro Palace - pachet de 4 nopti

ARTICOLE - 06/10/2017

Oferta revelion 2018 - pachet de servicii 4 nopti.

Revelion 2018 la Restaurant Aro Palace, pachet de 4 nopti: 29 decembrie 2017 - 2 ianuarie 2018.

8 Martie Barul de Noapte, Aro Palace Brasov

ARTICOLE - 26/02/2018

Petrecere de Ziua Femeii la Barul de Noapte.

Te asteptam joi, 8 martie 2018 ora 17:30, in Barul de Noapte - Aro Palace, Brasov, la o petrecere dedicata femeilor, cu meniu special, open bar, muzica buna si concursuri cu premii surpriza!